EMPIRE PRINT - Tipografie offset Bucuresti
 • Tipografie offset Bucuresti

  Tipografia Empire Print

  este o tipografie offset, activa pe piata romaneasca de 14 ani si este specializata in productie publicitara, de prezentare si in productia de carte. La baza serviciilor oferite se afla o echipa profesionista care conduce la indeplinirea celor mai inalte exigente de calitate.

 • Servicii tipografice

  Trasaturile caracteristice

  ale serviciilor noastre sunt:
  - punctualitate
  - performanta
  - calitate
  - responsabilitate
  - orientare catre client

 • Tipografie pliante Bucuresti

  Empire Print - tipografie,

  este o tipografie de top, lucru atestat de participarea la cea de-a XVIII-a editie a Topului National al Firmelor Private, din anul 2009. Evenimentul, desfasurat la Palatul Parlamentului, reprezinta o recunoastere la nivel international a performantelor realizate de catre firmele romanesti si o confirmare a profesionalismului si a calitatii serviciilor prestate.

DESPRE TIPOGRAFIE

Tipografie BucurestiNew wave printing - solutia ideala pentru tiparirea materialelor dumneavoastra.

Tipografia Empire Print activeaza pe piata din Romania inca din anul 2000. Acest istoric de peste zece ani pe o piata concurentiala, mereu in schimbare, ne-a motivat sa muncim din ce in ce mai mult pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri. Si pentru ca afacerea dumneavoastra este in grija noastra, va oferim servicii complexe si campanii integrate: atat printare de materiale, cat si creatie si advertising.

Materialele dumneavoastra pot fi legate prin brosare, capsare, spiralare cu sarma metalica, in scoarte plastifiate mat/lucios, volante, pliante, foi cu antet, carti de vizita, reviste, carti, brosuri, ambalaje, cataloage, autocolante, tiparituri pe hartie autocopiativa, felicitari, carti postale, postere, mape, etichete, bloc notes-uri etc.
Empire Print este specializata in productia de carte, materiale publicitare si de prezentare.

Sectorul nostru operational il constituie oferirea de materiale de inalta calitate pentru clientii nostri, din orice sfera de activitate.

Tipografia Empire Print este o componenta importanta a difuzarii de informatii medicale care sa creasca si sa incurajeze imbunatatirea actului medical in Romania.
Pentru detalii, click aici: www.medica.ro.
Aceasta activitate de responsabilitate sociala ne diferentiaza de concurenta prin aceea ca sustinem sistemul medical romanesc si ne implicam pentru binele societatii.